SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årets eldsjäl 18/19
Patricia Persson Lööf
Motivering:

När vi ser oss omkring i Spånga Hockey så är det en person som alltid är med, en person som genom sin närvaro, engagemang och härliga vilja ger våra ungdomar bra förutsättningar.
En person som i mångt och mycket exemplifierar ordet eldsjäl.
Det spelar ingen roll vilken uppgift det gäller eller vilket lag det berör, Patricia ställer alltid upp.

Årets ledare 18/19
Deniss Konosev Huvudtränare Team 09
Motivering:
Värnar om alla spelare och föreningen i stort, inte bara spelarna i Team 09 där han är huvudtränare.
Har hög närvaro, både i statistiken och i sinnet framförallt.
Extremt engagerad och har så varit ända sedan tränarkarriären inleddes i Hockeyskolan, alltid villig att hugga in där det behövs.
Årets lagkompis 18/19
Filip Wessberg Team 06
Motivering:
En spelare som alltid gör sitt bästa, både på träning och match.
Positiv inställning och peppar sina lagkompisar, både på och utanför isen.
Har ett mycket bra uppförande mot sina lagkamrater, ledare och motståndare.
En perfekt lagkompis och representant för Spånga hockey!
Årets J20-spelare 18/19
Fredrik Stattin
Motivering:
En spelare som alltid föregår med gott exempel. Han är inte bara en fantastiskt duktig ishockeyspelare utan även en bra kamrat som alltid sätter laget och sina lagkamrater först. I år har han burit kaptensbindeln och varit en bra förebild för sina lagkamrater och varit en förlängd arm till ledarstaben.
Årets J18-spelare 18/19
Edvin Lööf
Motivering:
Årets J18-spelare är en spelare som tagit enorma kliv både på och vid sidan av isen och varit en viktig stöttepelare i laget. Han har gjort stor succé och konstant tagit sig an nya utmaningar för att få sig själv och laget att lyckas. Denna person har en extrem vinnarskalle, något som tidigare var hans kanske största svaghet men som han nu lyckats behärska och istället har bidragit till hans succé. Den seriösa inställningen har han förmedlat på ett bra sätt till de nya spelare som kommit till laget. Vi hoppas att du själv fortsätter i detta spår och glöm inte att du är en förebild till många unga spelare i klubben.
 
Vi stöder Spånga Hockey