SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
T09

Välkommen till Spånga Hockey Team 09
Officiell hemsida för Spånga Team 09, ett lag som erbjuder en bra hockeyutbildning och en härlig gemenskap!
 
The winter sport hunters 9/4-19
2019-04-09 17:46
Dagens fina besök av Sean Skinner och The winter sport hunters var en upplevelse att minnas. Gästande lagets sju spelare kunde verkligen det här med hockey! 
Både spelare och tränare var nog lite starstruck :)

Stort tack till er föräldrar som hjälpte till! 

MB hockey games
2019-04-07 21:40
Efter en något avslagen start under dagens cup i Sätra kämpade laget sitt allra bästa. Det var inte alltid pucken och turen var med oss, men roligt hade vi! Det blev i det stora hela en rolig hockeydag, massor av tacos till lunch och en och annan lotterivinst. 

Bra kämpat alla spelare och ledare!
SKÅ hockey cup 31/3 2019
2019-03-31 18:58
Detta blir en cup att minnas! Det var flera ”första gången” denna den sista söndagen i mars.

Det var lagets första helplanscup, väl ordnad av SKÅ hockey. Det var första gången vi steg upp före solen och stod på is klockan 7... gäsp!
Det var första gången laget spelade ett slutspel och första gången de fick vara med om en straffläggning. 

Laget hade några tuffa matcher under dagen, men kämpade bättre och bättre ju längre cupen pågick. I den avslutande matchen mot Järfälla blev det 2-2 och straffläggning. Sååå läskigt, spännande och roligt! Efter inte mindre än SEX omgångar med straffar kunde Team 09 äntligen se sig som vinnare av matchen och känslan av att ha vunnit minst VM-guld spreds både bland spelare, ledare och föräldrar. 

Ett stort HEJA till alla spelare och ledare för en fint genomförd cup!
 
Vi stöder Spånga Hockey