Anmälan till Sommarcampen är öppen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Spånga IS Ishockeyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Spånga IS Ishockeyklubb
En av Stockholms största ishockeyföreningar med 9 st ungdomslag, 2 st juniorlag, A-lag, Veteranlag och en populär Hockeyskola för pojkar och flickor.
Förnyat & förlängt partnerskap med Länna Sport
2019-06-12 13:01
Länna Sport utökar sitt partnerskap och samtidigt förlänger avtalet till säsongen 21/22.
Länna förblir föreningens leverantör av kläder och utrustning och kommer även att exponeras på våra nya matchdräkter.

Tack för ert stöd!

Om Länna Sport
Länna Sport är Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid. Arbetar stenhårt varje dag för att alltid ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi gör också allt vi kan för att ge dig möjlighet att ta del av den kunskap vi besitter inom de olika områdena. Detta innebär att vi alltid, i alla situationer, jobbar med kunden i fokus. Vi har ett brett sortiment bestående av enbart kvalitetsprodukter från utvalda varumärken. Vi väljer noggrant ut de produkter och varumärken vi vill sälja med hjälp av våra mycket kompetenta inköpare. https://www.lannasport.se/
Målvakt
Andreas Hallerdal förlänger!
2019-06-11 13:11, Målvakt
Glada nyheter, Andreas Hallerdal väljer att fortsätta sitt uppdrag som målvaktstränare i Spånga Hockey!
Kontinuitet och långsiktighet är extremt viktigt för att skapa trygghet i målvaktsspelet. Att Andreas väljer att fortsätta känns så klart väldigt bra, säger Sportchef Håkan Strömberg.

Efter utvärdering kommer vi ändra lite i upplägget för målvakterna i J18, J20 och A-lag, i övrigt samma upplägg som förra säsongen. Målvaktsträningarna beräknas starta under vecka 36.
Förlängt partnerskap med Rika AB
2019-06-04 09:15
Rika AB förlänger sitt partnerskap och kommer fortsatt att synas på föreningens alla nya matchtröjor de 3 kommande säsongerna.
Stort tack för ert fortsatta stöd!

Rika är ett byggföretag med stor bredd som främst verkar inom mark- & betongsektorn.  Genom entreprenörskap, kreativa lösningar & ett sinne för kvalité tar dom sig an projekt som gör skillnad. Bygga samt modernisera skolor, köpcenter & sjukhus som tillsammans bildar en viktig pusselbit i framtidens Sverige. http://rikaab.se
Förlängt partnerskap med Car Audio Center
2019-06-03 16:26
Car Audio Center förlänger sitt partnerskap och kommer fortsatt att synas på föreningens alla nya matchtröjor de 3 kommande säsongerna.
Stort tack för ert fortsatta stöd!

Car Audio Center startade 1994 och är ett av Sveriges mest välrenommerade företag när det gäller att bygga in multimediasystem i bilar.
Råsundavägen 7 i Solna finns en välfylld butik med över 5000 artiklar i lager, med ett större utbud av original fordonsutrustning och utbytessystem av original GPS, CD och radioutrustning.


Kort från årsmötet
2019-05-30 08:55

På måndagens föreningsmöte valdes vår nya styrelse, mestadels bestående av tidigare ledamöter men också ett par nya och spännande tillskott som vi hoppas kan fortsätta utveckla föreningen. 

Vi välkomnar Linda Grandin och Kaj Toumela till styrelsen. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi stöder Spånga Hockey