Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hockeyskolan 18/19
2018-09-19 16:50
På lördag 22 september kör vi äntligen igång, träningarna sker i Från Stan-hallen (Spånga IP), träningen börjar på is kl 10.00 så det kan vara läge att vara där i god tid så att ni hinner få på skridskor och övrig utrustning.

Detta första tillfälle kommer vi erbjuda skridskoslipning för de som behöver, då måste ni vara på plats och lämna in skridskorna kl 09.00.

 

Vår samarbetspartner och materialleverantör Länna sport kommer vara på plats under dagen, de har bl.a. med sig klubbor och start-kit som ni kan köpa till ett väldigt bra pris. Passa på att ställa frågor till dem om vilken utrustning ni behöver och ska välja.

 

Obligatorisk utrustning är egentligen skridskor, hjälm med heltäckande ansiktsskydd samt halsskydd. Dessutom måste handskar anses vara nyttiga att ha på sig.
Det är inte hela världen om man saknar någon del nu i början

 

2-3 dagar före varje träning kommer vi skicka ut en kallelse från vår hemsida, den är vi tacksam om ni svarar på så vi vet ungefär hur många som barn som kommer.

 

Vi är redan nu många spelare men vi vill förstås att ännu fler ska vara med och spela. Så sprid gärna informationen om Hockeyskolan till dina kompisar.

 

På lördag kör vi!

 
Vi stöder Spånga Hockey